Alekse Šantića 2, 88000, Mostar
Dugoročno>>>

O nama

Mi smo vaša najbolja kompanija za iznajmljivanje automobila u ovoj oblasti

Svakog mjeseca posjećuju hiljade kupaca rent-a-cara!

Mi smo lokalna agencija za iznajmljivanje automobila koja iznajmljuje automobile, kombije i male kamione na kraće vremenske periode, uglavnom od nekoliko sati do nekoliko sedmica. Organizirani smo sa brojnim lokalnim poslovnicama (koje omogućavaju korisniku da vrati vozilo na drugu lokaciju u našoj zemlji)
“Naš cilj nije samo iznajmiti automobil, želimo stvoriti dugoročno partnerstvo sa našim klijentima kako ne bi morali mijenjati agenciju za iznajmljivanje automobila.”

-
Zadovoljni klijenti
-
Vozila
-
Lokacije
-
Rezervacije

Karakteristike kompanije

Mali detalji čine razliku

Preko 14 godina poslovanja

Mi smo lokalna agencija za iznajmljivanje automobila koja iznajmljuje automobile, kombije i male kamione na kraće vremenske periode, uglavnom od nekoliko sati do nekoliko sedmica. Organizovani smo sa brojnim lokalnim poslovnicama (koje omogućavaju korisniku da vrati vozilo na drugu lokaciju u našoj zemlji)

Dobro ocuvani automobili

Sva vozila su osigurana za slučaj štete nanesene trećem licu (obavezno osiguranje). Sva vozila imaju servisnu knjižicu sa informacijama o redovnom održavanju i servisu.

Pristupačne cijene

Cijene zakupa prilagođene su platežnoj sposobnosti korisnika i ekonomskom statusu naše zemlje. Nudimo pogodnosti dugoročnog najma.

Artic Trade ® 2022
Polica PrivatnostiDesign with ♥ by Laufer